Start the party 2: save the world - playstation move
Start the party 2: save the world - playstation move

Start the party 2: save the world - playstation move

Vanaf:14,99

Start the Party 2: Save the World! is een gezelligheidsspel voor de Playstation 3. Met maximaal vier spelers kan je mee doen aan dit feestje, maar dan heb je wel een Playstation Move met Eye-camera nodig.In Start the Party 2: Save the World! is het de bedoeling om een aantal leuke kleine spelletjes


EAN
0711719168393
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
START THE PARTY 2: SAVE THE WORLD - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Start the Party 2: Save the World! is een gezelligheidsspel voor de Playstation 3. Met maximaal vier spelers kan je mee doen aan dit feestje, maar dan heb je wel een Playstation Move met Eye-camera nodig.

In Start the Party 2: Save the World! is het de bedoeling om een aantal leuke kleine spelletjes te spelen. Door dit goed te doen, kan je de wereld redden van de gemene dokter Terrible.

Met Start the Party 2: Save the World! verandert de Playstation Move-controller (deze wordt los verkocht) in een serie virtuele voorwerpen die spelers in hun hand moeten houden. Er moet gedraaid, gesneden, gezwaaid, geverfd en gestoken worden in een serie met diverse hectische kleine spelletjes.

Jij moet dus vissen vangen, vliegen meppen of verdwaalde duikers redden. Hilariteit alom dus! Samen met maximaal drie vrienden kan je veel plezier beleven, houd je dus vooral niet in en gooi je haar los voor Start the Party 2: Save the World!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.