Start the party - playstation move - essentials edition
Start the party - playstation move - essentials edition

Start the party - playstation move - essentials edition

Vanaf:9,99

'Start The Party!' is een interactief en sociaal feestje voor iedereen van de familie. Verschillende partygames moeten de speler vermaken tijdens het feestje van hun leven.'Start The Party!' verandert de Playstation Move-controller (deze wordt los verkocht) in een serie virtuele voorwerpen die spele


EAN
0711719157472
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
START THE PARTY - PLAYSTATION MOVE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Start The Party!' is een interactief en sociaal feestje voor iedereen van de familie. Verschillende partygames moeten de speler vermaken tijdens het feestje van hun leven.

'Start The Party!' verandert de Playstation Move-controller (deze wordt los verkocht) in een serie virtuele voorwerpen die spelers in hun hand moeten houden. Er moet gedraaid, gesneden, gezwaaid, geverfd en gestoken worden in een serie met diverse hectische kleine spelletjes.

De Playstation Move-controller herkent elke beweging van de speler, en weet dus precies hoe snel iemand een bepaalde handeling uitvoert. Bovendien is de Playstation Move-controller erg precies, waardoor je niet stiekem vals kunt spelen.

In 'Start The Party!' speel je niet alleen zelf, je bent ook zelf de held van de game. Via de Playstation Eye-camera worden alle spelers in het spel geplaatst. Hierdoor ben je zelf de ster van de game!

Kan jij al die hectiek de baas? Dan is 'Start The Party!' de partygame voor de Playstation Move-controller die je niet mag missen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.