Star ocean the last hope: international
Star ocean the last hope: international

Star ocean the last hope: international

Vanaf:14,99

Star Ocean: The Last Hope is het nieuwste deel in de langlopende Japanse rollenspel serie. De game heeft een science-fiction thema, en speelt zich niet langer op aarde af. Dit kan ook niet aangezien de mensheid de wereld compleet vernietigd heeft. Een nieuwe leefomgeving in het universum is de laats


EAN
5060121826069
Merk
Square
Model
STAR OCEAN THE LAST HOPE: INTERNATIONAL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Star Ocean: The Last Hope is het nieuwste deel in de langlopende Japanse rollenspel serie. De game heeft een science-fiction thema, en speelt zich niet langer op aarde af. Dit kan ook niet aangezien de mensheid de wereld compleet vernietigd heeft. Een nieuwe leefomgeving in het universum is de laatste hoop voor ons ras.

Star Ocean IV: The Last Hope speelt zich enkele eeuwen na de eerste Star Ocean game af. Het jaar is 2097. Edge Maverick en zijn vrouwelijke medestrijder Reimi spelen de hoofdrol in het verhaal dat vooral bestaat uit het ontdekken van nieuw leven, een nieuwe huisvesting, en boven alles een plek om thuis te noemen.

Star Ocean IV: The Last Hope houdt zich aan de regels van de traditionele rpg. Dat wil zeggen dat je een party van vier personages aanstuurt die naarmate je meer vijanden verslaat, steeds sterker worden. Het verhaal wordt met behulp van prachtige tussenfilmpjes uit de doeken gedaan.

Jij bent de laatste hoop. Kan jij de mensheid van de ondergang redden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.