Sonic  sega all-stars racing (incl.ps3 race stuur)
Sonic  sega all-stars racing (incl.ps3 race stuur)

Sonic sega all-stars racing (incl.ps3 race stuur)

Vanaf:157,95

In Sonic & Sega All-Stars Racing stappen alle bekende Sega karakters achter het stuur van een bizarre bolide om elkaar eens flink het leven zuur te maken. Deze versie van Sonic & Sega All-Stars Racing wordt geleverd met een speciaal stuurtje!Sonic en zijn vrienden hebben elk een specifieke All Star


EAN
5055277009060
Merk
Sega
Model
SONIC SEGA ALL-STARS RACING (INCL.PS3 RACE STUUR)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Sonic & Sega All-Stars Racing stappen alle bekende Sega karakters achter het stuur van een bizarre bolide om elkaar eens flink het leven zuur te maken. Deze versie van Sonic & Sega All-Stars Racing wordt geleverd met een speciaal stuurtje!

Sonic en zijn vrienden hebben elk een specifieke All Star move, zoals de Super Sonic, Bana Blitz of Tails Tornado. Door deze moves op het juiste moment in te zetten, kun je als achterblijver snel de nummer één positie in de wacht slepen.

Natuurlijk zijn er ook genoeg power-ups en wapens in Sonic & Sega All-Stars Racing te vinden. De verschillende parkoers liggen bezaaid met spullen waarmee jij de tegenstanders goed te pakken kunt nemen.

Sonic & Sega All-Stars Racing heeft naast een uitgebreide singleplayer ook verschillende multiplayeropties. Zo kun jij je vrienden uitdagen voor een spannend potje racen op de bank. Dit kan met z'n vieren in splitscreen of tegen acht andere gamers in de online modus.

Sonic & Sega All-Stars Racing brengt hectische over de top race-actie naar jouw huiskamer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.