Sniper: ghost warrior - essential edition
Sniper: ghost warrior - essential edition

Sniper: ghost warrior - essential edition

Vanaf:15,00

Sniper: Ghost Warrior plaatst je in de schoenen van een scherpschutter in Zuid-Amerika. Op het eiland Isla Trueno word je losgelaten om op slinkse wijze de vijanden uit te schakelen. Deze realistische sluipschutter-simulatie vraagt het uiterste van je concentratie en precisie!Je zult in Sniper: Ghos


EAN
5907813596018
Merk
Easy interactive console
Model
SNIPER: GHOST WARRIOR - ESSENTIAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sniper: Ghost Warrior plaatst je in de schoenen van een scherpschutter in Zuid-Amerika. Op het eiland Isla Trueno word je losgelaten om op slinkse wijze de vijanden uit te schakelen. Deze realistische sluipschutter-simulatie vraagt het uiterste van je concentratie en precisie!

Je zult in Sniper: Ghost Warrior geluidloos te werk moeten gaan en in alle stilte de ideale positie moeten kiezen om vervolgens je schot aan te leggen. De missies van Sniper: Ghost Warrior zijn erg afwisselend en bieden zowel actie als momenten waarop je stilletjes moet sluipen.

Kijk uit dat je tegenstander je niet opmerkt, terwijl jij voorzichtig de windrichting, snelheidsafname van de kogel en andere berekeningen bepaalt. Pas wanneer alles juist is ingesteld, wordt het tijd om voorzichtig de trekker over te halen om daarna als een goedgetrainde militaire expert je snel uit de voeten te maken.

Daarnaast is het mogelijk samen te werken met een vriend. Hierbij is het afspraken mogelijk van groots belang. Alleen dan kan je de opdracht in alle stilte uitvoeren. Niemand zal merken dat jullie langs zijn geweest!

Pak je sluipschuttergeweer stevig vast, adem uit en haal langzaam de trekker over in Sniper: Ghost Warrior!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.