Sly cooper: thieves in time
Sly cooper: thieves in time

Sly cooper: thieves in time

Vanaf:28,00

Sly Cooper: Thieves in Time betekent de terugkeer van een populaire Playstation-gameheld. Sly Cooper: Thieves in Time vertelt een verhaal over een familie vol meesterdieven. Het vak wordt van vader op zoon doorgegeven. Elk hoofdstuk uit het spel gaat over een andere voorvader van Sly. Elk van deze p


EAN
0711719267850
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SLY COOPER: THIEVES IN TIME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sly Cooper: Thieves in Time betekent de terugkeer van een populaire Playstation-gameheld. Sly Cooper: Thieves in Time vertelt een verhaal over een familie vol meesterdieven. Het vak wordt van vader op zoon doorgegeven. Elk hoofdstuk uit het spel gaat over een andere voorvader van Sly. Elk van deze personages beschikt over unieke eigenschappen.

In het actiespel Sly Cooper: Thieves in Time moet de Cooper Gang hun eigen ondergang zien te voorkomen door de verdwenen pagina's uit hun eigen biografie, genaamd Thievius Raccoonus, terug te vinden. Anders zal hun legende voorgoed uit de geschiedenisboeken worden gegumd.

Sly Cooper: Thieves in Time is de opvolger van de vorige editie Sly 3: Honor Among Thieves. De Cooper Gang is uiteengevallen en Sly heeft tot ieders verbazing het foute leven als een dief omgeruild voor een leven als huisman. Zijn maat Bently heeft de zorg over Thievius Raccoonus gekregen. Tevens bouwt hij een tijdmachine. Langzamerhand komt hij erachter dat de tijdmachine pagina's uit hun biografie doet verdwijnen. Nu zijn Bently en Sly gedwongen om hun oude bendeleden bijeen te roepen en samen op te trekken om de ondergang van hun sage te voorkomen.

Voer als Sly epische gevechten met veel actie en vechtbewegingen. De verhaallijnen zijn humoristisch en de puzzels moeilijk op te lossen. Maak een keuze uit diverse personages en stel hun eigen unieke speelstijl samen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.