Sengoku basara samurai heroes
Sengoku basara samurai heroes

Sengoku basara samurai heroes

Vanaf:39,95

Sengoku Basara Samurai Heroes is de nieuwste telg in de populaire actieserie waarin samoerai centraal staan. Sengoku Basara Samurai Heroes betekent het debuut van de serie op de PlayStation 3 en brengt de knallende actie van een tumultueuze periode uit de Japanse geschiedenis op jouw spelcomputer!In


EAN
5055060926673
Merk
Global distributie b.v.
Model
SENGOKU BASARA SAMURAI HEROES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sengoku Basara Samurai Heroes is de nieuwste telg in de populaire actieserie waarin samoerai centraal staan. Sengoku Basara Samurai Heroes betekent het debuut van de serie op de PlayStation 3 en brengt de knallende actie van een tumultueuze periode uit de Japanse geschiedenis op jouw spelcomputer!

In Sengoku Basara Samurai Heroes pak jij het zwaard op en neem je het in gigantische gevechten tegen honderden vijanden op. Door speciale aanvallen te combineren, rijg je zo met gemak hordes vijanden aan je samoeraizwaard!

Het is in Sengoku Basara Samurai Heroes mogelijk om nieuwe personages en zelfs ondersteunende generaals vrij te spelen. Deze generaals moeten het makkelijker maken om je legers te leiden en de geschiedenis van Japan uit de zestiende eeuw te herschrijven!

De actie uit Sengoku Basara Samurai Heroes knalt van je beeldscherm! In de vernieuwde 'Hero's Story' modus neemt het verhaal vorm aan de hand van de keuzes die je maakt. Het slagveld wordt steeds groter waarbij je op een gegeven moment zelfs complete legers aanvoert. Daarnaast kun je ook online gaan om het in de coöperatieve modus samen online op te nemen tegen vijandelijke legers!

Verander de Japanse geschiedenis met behulp van een samoeraizwaard in Sengoku Basara Samurai Heroes!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.