Saint seiya: sanctuary battle
Saint seiya: sanctuary battle

Saint seiya: sanctuary battle

Vanaf:19,99

Saint Seiya: Sanctuary Battle is een epische actiegame waarin spelers de Seiya moeten bijstaan in een poging Athena te beschermen. Opdrachten moeten uitgevoerd worden in twaalf verschillende levels. Vijanden zijn nergens meer wanneer jij geweldige combinatie-aanvallen inzet een enorme schade veroorz


EAN
3391891960434
Merk
Namco bandai
Model
SAINT SEIYA: SANCTUARY BATTLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Saint Seiya: Sanctuary Battle is een epische actiegame waarin spelers de Seiya moeten bijstaan in een poging Athena te beschermen. Opdrachten moeten uitgevoerd worden in twaalf verschillende levels. Vijanden zijn nergens meer wanneer jij geweldige combinatie-aanvallen inzet een enorme schade veroorzaakt!

Met Saint Seiya: Sanctuary Battle komt voor het eerst in tijden weer een spel uit de Saint Seiya-serie naar Europa. Deze vooral op de Japanse markt gerichte gameserie biedt verschillende verhalen voor de fans. De karakters, omgevingen, kledingstukken en vijanden komen rechtstreeks uit de populaire animatieserie. Natuurlijk beschikt Saint Seiya: Sanctuary Battle over de originele stemmen uit de Japanse animeserie, en zo biedt Sanctuary Battle de meest complete mythische Saint Seiya-ervaring ooit.

Toon je innerlijke kracht en ontwikkel als Knight of the Zodiac je zevende zintuig in een game die trouw blijft aan de anime-serie. Vergroot je kracht, je verdediging en je vermogen om de kosmos te bedwingen in twaalf spannende levels waarin je jacht maakt op de machtige Gold Saints. Laat je meevoeren door nieuwe verhaallijnen die aansluiten op de originele wereld van het Saint Seiya-universum!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.