Rune factory oceans  ps3
Rune factory oceans  ps3

Rune factory oceans ps3

Vanaf:56,95

Rune Factory: Oceans is een Japans rollenspel voor de Playstation 3. De moedige Aden en vrolijke Sonja zijn beste vrienden en leven in een fijn dorpje op een mooi eiland. Plots worden ze getroffen door een vloek, en worden ze wakker op een vreemd nieuw eiland. De zielen van de twee beste vrienden zi


EAN
5060102953210
Merk
Rising star games
Model
RUNE FACTORY OCEANS PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rune Factory: Oceans is een Japans rollenspel voor de Playstation 3. De moedige Aden en vrolijke Sonja zijn beste vrienden en leven in een fijn dorpje op een mooi eiland. Plots worden ze getroffen door een vloek, en worden ze wakker op een vreemd nieuw eiland. De zielen van de twee beste vrienden zitten nu gevangen in hetzelfde lichaam!

In Rune Factory: Oceans ga je ontdekken wat voor een mysterie er ten grondslag ligt aan de problemen van het tweetal. Wat voor eiland is dit? Wie is die kwade man die het eiland kapot wil maken? Antwoorden op deze vragen komen tot je dankzij de hulp van een flink aantal kleurrijke kameraden, waaronder de gigantische golem Ymir.

Aden en Sonja moeten samen reizen over eindeloze zeeën, door diepe grotten en mooie landschappen. Ondertussen kom je monsters tegen die verslagen moeten worden. Zoals het een goed rollenspel betaamt, krijg je gedurende het avontuur meer vaardigheden om je vijanden af te weren.

Tijdens het avontuur van Rune Factory: Oceans heb je genoeg te doen. Je kunt je boerderij onderhouden, vissen om aan voedsel te komen, recepten leren die jij krachtvoer kunnen schenken, relaties met andere eilandbewoners opbouwen en meedoen aan het dorpsfeest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.