Resonance of fate  ps3
Resonance of fate  ps3

Resonance of fate ps3

Vanaf:26,90

'Resonance of Fate' is een rollenspel met een diepgaand verhaal en prachtige beelden. Tri-Ace, de makers van RPG-series als: 'Star Ocean', 'Valkyrie Profile' en 'Infinite Undiscovery' zitten achter dit compleet nieuwe avontuur in een steampunk-wereld.De beschaving op aarde is nog maar een schim van


EAN
5055277002245
Merk
Sega
Model
RESONANCE OF FATE PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Resonance of Fate' is een rollenspel met een diepgaand verhaal en prachtige beelden. Tri-Ace, de makers van RPG-series als: 'Star Ocean', 'Valkyrie Profile' en 'Infinite Undiscovery' zitten achter dit compleet nieuwe avontuur in een steampunk-wereld.

De beschaving op aarde is nog maar een schim van zijn voormalige glorie. Oorspronkelijk gebouwd als een experimenteel levensonderhoudsysteem, is Basel nu de enige plek op aarde waar de mensheid kan overleven. In hun rol van PMF (Private Military Firm) moet de groep bestaande uit Vasheron, Zephyr en Leanne) tal van missies voor verschillende cliënten uitvoeren. Deze missies zullen uiteindelijk de waarheid rond Basel onthullen.

Kijk hoe je personages erop los vechten en schieten in 'Resonance of Fate'! In semi real-time actie voer je precisie-aanvallen uit of combineer je vechtbewegingen om groepen vijanden te verslaan. Met een groot aantal actiemomenten, aanpasbare wapens, en memorabele personages verfrist 'Resonance of Fate' het genre van de Japanse rollenspellen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.