Resistance 3 - essentials edition
Resistance 3 - essentials edition

Resistance 3 - essentials edition

Vanaf:8,95

Resistance 3 is een schietspel voor de Playstation 3 waarin spelers het opnemen tegen de buitenaardse Chimera. Hoop lijkt verloren, maar er is altijd een sprankje hoop! Naast het verhaal biedt deze shooter de mogelijkheid online tegen andere gamers te spelen.De aarde is verloren. Nathan Hale is aan


EAN
0711719298656
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
RESISTANCE 3 - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resistance 3 is een schietspel voor de Playstation 3 waarin spelers het opnemen tegen de buitenaardse Chimera. Hoop lijkt verloren, maar er is altijd een sprankje hoop! Naast het verhaal biedt deze shooter de mogelijkheid online tegen andere gamers te spelen.

De aarde is verloren. Nathan Hale is aan de kant gezet door Cappelli, die vier jaar na Resistance 2 een teruggetrokken bestaan lijdt op het platteland. In augustus 1957 ontdekt Dr. Fyodor Malikov een manier om de buitenaardse Chimera te stoppen en zo gaan Malikov en Cappelli op pad.

Resistance 3 vertelt het verhaal van Cappelli, een lid van de SPRA. Het hoofdpersonage uit het vorige deel van Resistance is inmiddels veranderd in een Chimera, maar hij wordt in leven gehouden vanwege zijn helende capaciteiten. De hel breekt letterlijk los wanneer Nathan Hale in zijn nieuwe Chimera vorm uit zijn coma ontwaakt en ontsnapt. Nathan Hale stapt naar voren als de nieuwe leider van de Chimera en hij heeft zich nu als doel gesteld de mensheid te vernietigen. Het is nu Cappelli's taak om Nathan Hale een halt toe te roepen.

Net als de eerdere delen in de Resistance-serie is ook Resistance 3 een schietspel. Als speler krijg je gedurende de game toegang tot een steeds groter arsenaal aan wapens. Daar staat dan weer tegenover dat de vijanden ook de grootte van flats aan kunnen nemen. Daar mag je wel wat stevig vuurwerk voor gebruiken. Daarnaast zijn de Chimera een stuk slimmer geworden. De gesloopte wereld biedt ruimte voor flink wat soorten vijanden die vliegen, kruipen, rennen en schieten.

Resistance 3 is een spel dat exclusief verschijnt voor de Playstation 3. Het verhaal over de strijd tegen de Chimera is met twee spelers te doorlopen. Naast een verhaal biedt het spel ook de mogelijkheid om het online tegen elkaar op te nemen. Zestien spelers spelen in teams tegen elkaar.

Het derde spel binnen de serie Resistance biedt ondersteuning aan de Playstation Move-controller. Deze is echter niet vereist. Daarnaast is het schietspel in 3D te spelen, hetgeen wederom geen eis is. Tenslotte kan de game gespeeld worden met de Sharp Shooter-controller, een pistoolvariant op de Move-controller.

Strijd voor het voortbestaan van de mensheid!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.