Resident evil revelations
Resident evil revelations

Resident evil revelations

Vanaf:18,95

Een top inspecteur vermist. Een verlaten schip. Wanneer agenten het mysterie onderzoeken, ontmoeten ze een terreur die hen voorbij hun limiet zal duwen. Het is aan BSAA agent Jill Valentine om agent Chris Redfield te vinden. Ze reist samen met haar partner Parker Luciani naar de laatste gekende coö


EAN
5055060929261
Merk
Onbekend
Model
RESIDENT EVIL REVELATIONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een top inspecteur vermist. Een verlaten schip. Wanneer agenten het mysterie onderzoeken, ontmoeten ze een terreur die hen voorbij hun limiet zal duwen. Het is aan BSAA agent Jill Valentine om agent Chris Redfield te vinden. Ze reist samen met haar partner Parker Luciani naar de laatste gekende coördinaten van agent Redfield en stuit op een schijnbaar verlaten schip, de Queen Zenobia, waar ondenkbare dingen op hen wachten …

Beleef en herbeleef het bejubelde Resident Evil Revelations, dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in Resident Evil 4 en Resident Evil 5, volledig bijgewerkt voor de huidige generaties consoles, met HD graphics, een verbeterde framerate en opgewaardeerde textures. De co-op modus ‘Raid Mode’ is terug met een uitdagend, aangepast level – ‘The Ghost Ship : Chaos’, plus nieuwe controle opties en alle beschikbare DLC inbegrepen als vrij te spelen beloningen.


KENMERKEN

•Herbeleef de horror – Speel als Jill Valentine en Chris Redfield, twee van de meest iconische personages uit de Resident Evil reeks, en onderzoek de ‘Queen Zenobia’, een verondersteld verlaten schip, waarop gevaar om elke hoek schuilt. Wapens en munitie zijn gelimiteerd en de weg naar overleving is lang.

•HD Graphics – Een 1080p resolutie, een verbeterde framerate, opgevoerd detail in de omgevingen en verbeterde animaties zorgen voor de ultieme versie van deze gewaardeerde survival horror titel.

•Raid Mode is terug – Versla alleen of samen met een vriend horden vijanden en speel beloningen vrij in de herspeelbare Raide Mode. Een populair level is aangepast als “The Ghost Ship: Chaos” voor bijkomende uitdagingen en verrassingen.

•Inclusief alle DLC – Speel alle beschikbare DLC content vrij als beloning

•Flexibele Controls – Pas de controles aan naargelang je speelstijl. Kies uit 4 verschillende configuraties en nieuwe UI aanpassingen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.