Resident evil 5 (playstation move)
Resident evil 5 (playstation move)

Resident evil 5 (playstation move)

Vanaf:14,99

Resident Evil 5: Move Edition ondersteunt de mogelijkheid om de Playstation Move te gebruiken. Het beroemde en succesvolle horrorspel laat zich besturen door de bewegingsgestuurde controller voor de Playstation 3. Om dit spel optimaal te spelen heb je dus een Playstation Move nodig in combinatie met


EAN
5055060926208
Merk
Global distributie b.v.
Model
RESIDENT EVIL 5 (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resident Evil 5: Move Edition ondersteunt de mogelijkheid om de Playstation Move te gebruiken. Het beroemde en succesvolle horrorspel laat zich besturen door de bewegingsgestuurde controller voor de Playstation 3. Om dit spel optimaal te spelen heb je dus een Playstation Move nodig in combinatie met een navigatie-controller voor de Playstation 3.

In Resident Evil 5 heeft Umbrella Corporation heeft haar werkzaamheden hervat in Afrika. Vele mensen zijn besmet geraakt met het T-virus, waardoor ze in zombies veranderen. Als held mag jij natuurlijk weer op komen draven om deze wanpraktijken van Umbrella Corporation een halt toe te roepen.

Resident Evil 5 omvat niet alleen een avontuur dat je in je eentje kunt doorlopen, het spel is speciaal gemaakt om samen te spelen. De held van het verhaal wordt geholpen door een dame met de naam Sheva. Dit betekent dat jij Resident Evil 5 samen met een vriend kunt spelen. Hierbij kan een medespeler op elk willekeurig moment inloggen om mee te doen met jouw game. Samenwerken is dan ook erg belangrijk in Resident Evil 5.

De actie van Resident Evil 5 zal voor fans van het eerste uur meteen vertrouwd aanvoelen. Je mag niet gepakt worden door de vele zombies die in je nek willen bijten, en dus is het belangrijk dat je zuinig met wapens omgaat en bovendien goed oplet dat je maatje niet gepakt wordt.

In Resident Evil 5 liggen nieuwe gevaren continu op de loer, want de horror sluipt rond in het hartje van donker Afrika!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.