Red dead redemption
Red dead redemption

Red dead redemption

Vanaf:14,99

Red Dead Redemption is het nieuwste meesterwerk van Rockstar. Jij speelt cowboy John Marston, een voormalige crimineel die aan de grenzen van het Amerikaanse land zijn avonturen beleeft. In een volledig open spelwereld wordt het Wilde Westen op unieke wijze tot leven gebracht.Het Wilde WestenRed Dea


EAN
5026555403962
Merk
Take two
Model
RED DEAD REDEMPTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Red Dead Redemption is het nieuwste meesterwerk van Rockstar. Jij speelt cowboy John Marston, een voormalige crimineel die aan de grenzen van het Amerikaanse land zijn avonturen beleeft. In een volledig open spelwereld wordt het Wilde Westen op unieke wijze tot leven gebracht.

Het Wilde Westen


Red Dead Redemption bevat een open wereld waar je als speler vrij doorheen kunt lopen of paardrijden. Hier vind je dorpjes, grote prairies vol met wilde beesten en nauwe bergpassen. Tijdens je reis word je steeds weer afgeleid door van alles en nog wat; vuurgevechten, unieke personages en allerlei wilde dieren. Het is niet gemakkelijk om te overleven in één van de laatste wilde gebieden in de wereld!

Gevarieerde gameplay


In Red Dead Redemption wordt letterlijk elk aspect van het cowboyleven nagebootst. Naast het betere schiet- en lassowerk besteedt Red Dead Redemption ook aandacht aan de subtielere elementen van het cowboybestaan. Zo kun je kamperen, koeien bijeendrijven of jagen op wilde dieren. De diversiteit van de beschikbare activiteiten maakt Red Dead Redemption tot één van de meeste complete westerngames ooit gemaakt.

Vechten met andere cowboys


Het leven als cowboy is zwaar en het wordt er bepaald niet makkelijker op wanneer andere spelers zich met jouw avontuur gaan bemoeien. Red Dead Redemption beschikt over de mogelijkheid om online met anderen te spelen. Je kunt een team vormen met andere gamers om samen een trein te overvallen of gamers kunnen zich juist tegen jou keren in uitdagende duels!

Belangrijkste eigenschappen Red Dead Redemption  • Een nieuw meesterwerk van Grand Theft Auto-ontwikkelaar Rockstar

  • Volledige vrijheid in het Wilde Westen

  • Online spelen met of tegen andere cowbows

  • Red Dead Redemption is één van de hoogst beoordeelde games ooit!

Niemand heeft gezegd dat het leven makkelijk was. Die regel gaat zeker op in het Wilde Westen, cowboy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.