Ratchet  clank tools of destruction - essentials edition
Ratchet  clank tools of destruction - essentials edition

Ratchet clank tools of destruction - essentials edition

Vanaf:19,99

Ratchet & Clank: Tools of Destruction bevat nieuwe omgevingen, zit vol met nieuwe levels, nieuwe graphics, nieuwe personages en uiteraard nieuwe grappen. Bovendien is er weer een uitgebreid arsenaal aan nieuwe wapens waaronder de Groovitron, die ervoor zorgt dat tegenstanders beginnen te dansen op


EAN
0711719444152
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
RATCHET CLANK TOOLS OF DESTRUCTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ratchet & Clank: Tools of Destruction bevat nieuwe omgevingen, zit vol met nieuwe levels, nieuwe graphics, nieuwe personages en uiteraard nieuwe grappen. Bovendien is er weer een uitgebreid arsenaal aan nieuwe wapens waaronder de Groovitron, die ervoor zorgt dat tegenstanders beginnen te dansen op discohits uit de jaren '70. Een aantal van de nieuwe wapens, zoals de Tornado Launcher, worden bestuurd met de tiltfunctie in de PS3-controller. Je moet de afgeschoten tornado's besturen door de controller te kantelen. De controller wordt in sommige gevallen ook gebruikt voor het oplossen van puzzels.

In de actievolle platformer zijn zowel Ratchet als Clank speelbaar. Beide hebben ze nieuwe hulpmiddelen tot hun beschikking waarmee ze kunnen stuiteren, vliegen, ontwijken en meer. Ook bevat het spel levels waarin je het ruimteschip van Ratchet door asteroïdengordels moet manoeuvreren en complete vijandelijke vloten moet vernietigen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.