Quantum theory  ps3
Quantum theory  ps3

Quantum theory ps3

Vanaf:14,99

Quantum Theory is de eerste third-person shooter van Tecmo Koei; het bedrijf dat vooral bekendstaat om de hack & slash serie Dynasty Warriors waarbij je honderden mannetjes met middeleeuwse wapens dient af te slachten. In Quantum Theory volg je het verhaal van Syd en Filena die samen een toren moete


EAN
5060073307142
Merk
Tecmo
Model
QUANTUM THEORY PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Quantum Theory is de eerste third-person shooter van Tecmo Koei; het bedrijf dat vooral bekendstaat om de hack & slash serie Dynasty Warriors waarbij je honderden mannetjes met middeleeuwse wapens dient af te slachten. In Quantum Theory volg je het verhaal van Syd en Filena die samen een toren moeten beklimmen vol met gevaren. Tijdens je tocht naar de top zal de omgeving continu veranderen, waardoor de speler zich continu moet aanpassen. Goede samenwerking staat centraal in deze spannende actiegame!

Er moet in Quantum Theory samengewerkt worden om de top te bereiken. Logisch dat deze game met twee spelers online te spelen is in een coöperatieve modus. Waar Syd meer thuis is in het heftige schietwerk, is Filena beter in het hanteren van een zwaard. Door samen te vechten, maak je combinatie aanvallen die nog veel sterker zijn!

Quantum Theory bevat niet alleen het verhaal in de singleplayer modus, maar beschikt bovendien over de mogelijkheid om het spel online te spelen in een Battle Royale modus en een Team Battle modus. De diepgaande online mogelijkheden houden je na het uitspelen van het verhaal nog weken zoet!

Kan jij in de organische, post-apocalyptische wereld van Quantum Theory overleven?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.