Pro evolution soccer 2014
Pro evolution soccer 2014

Pro evolution soccer 2014

Vanaf:8,50

De aankomende PES 2014 markeert een nieuw begin voor de populaire voetbal serie. Een compleet nieuwe Fox engine maakt een grote stap voorwaarts voor de PES-serie sinds de invoering ervan. Dankzij de nieuwe fox engine is PES 2014 een voetbalgame geworden dat de visie op excellentie, afwisselende voet


EAN
4012927056325
Merk
Konami
Model
PRO EVOLUTION SOCCER 2014

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De aankomende PES 2014 markeert een nieuw begin voor de populaire voetbal serie. Een compleet nieuwe Fox engine maakt een grote stap voorwaarts voor de PES-serie sinds de invoering ervan. Dankzij de nieuwe fox engine is PES 2014 een voetbalgame geworden dat de visie op excellentie, afwisselende voetbal en sfeer dicht bij elkaar brengt. Het centrale kenmerk is de opbouw van het spel: de constante beweging van de spelers en de uitwisseling van hun posities, alles wat te maken heeft met het moderne voetbal van nu. Bedenk de meest briljante acties samen met je teamgenoten en versla elke tegenstander. Maak gebruik van gebogen looplijnen, terugvallende spitsen en van positie wisselende spelers om de zwakke plekken van de tegenpartij bloot te leggen.

Kenmerken:
- TrueBall Tech: Met deze functie kun je de bal op een meer realistische manier schieten. Dit doe met behulp van je analoge stick, je kunt precies aan geven hoeveel gewicht van het lichaam je achter je schot wilt hebben.
- M.A.S.S.: Het Motion Animation Stability System zorgt ervoor dat de lichamen van de spelers realistisch op elkaar reageren waardoor tackles en duwtjes steeds verschillende gevolgen hebben.
- Heart: Deze feature zorgt ervoor dat het verloop van de wedstrijd invloed heeft op de kwaliteit van de spelers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.