Prince of persia - hd trilogy eition
Prince of persia - hd trilogy eition

Prince of persia - hd trilogy eition

Vanaf:22,00

Prince Of Persia HD Trilogy is een verzameling van de drie Prince of Persia-games die zijn verschenen voor de PlayStation 2: The Sands of Time, The Two Thrones en Warrior Within. Speciaal voor de uitgave zijn de beelden van de eerste drie games naar een schitterende hd-resolutie opgepoetst. De Princ


EAN
3307219904462
Merk
Ubisoft
Model
PRINCE OF PERSIA - HD TRILOGY EITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Prince Of Persia HD Trilogy is een verzameling van de drie Prince of Persia-games die zijn verschenen voor de PlayStation 2: The Sands of Time, The Two Thrones en Warrior Within. Speciaal voor de uitgave zijn de beelden van de eerste drie games naar een schitterende hd-resolutie opgepoetst. De Prince of Persia zag er nog nooit zo scherp uit!

In het eerste deel, The Sands of Time, is de Prins op doorreis in India samen met zijn vader om de Maharadja van India te verslaan. Nadat hij is verslagen krijgt de Prins een magische dolk in handen. Een oude Vizier van de Maharadja, die de Prins en zijn vader heeft geholpen om het land te veroveren, eist de dolk op. Omdat hem dit wordt geweigerd gebruikt hij magie om zichzelf te veranderen in een God. Hierdoor krijgt hij controle over de tijd. De Prins moet de Maharadja zien te verslaan om erger te voorkomen.

Zodoende krijg je verscheidene levels voorgeschoteld waar je de Prins doorheen moet loodsen. De spelomgevingen zitten vol met tegenstanders die voor de Maharadja werken. Gelukkig heb je de beschikking over de Dagger of Time. Hiermee kun je spelen met de tijd. Zo is het mogelijk tien seconden terug de tijd in te gaan, of de tijd stil te zetten of te vertragen. Op die manier moet je verschillende puzzels voltooien. Denk bijvoorbeeld aan een brug die vernietigd word waardoor jij in de afgrond valt. Spoel snel terug en probeer er opnieuw langs te komen.

Tijdens het puzzelen door worden de Prince of Persia-games dikwijls afgewisseld met een flinke scheut actie. Vooral in de laatste twee games, Warrior Within en Two Thrones, zit er meer actie, en ook meer verschillende wapens, dan in The Sands of Time. In Warrior Within heeft de Prins bijvoorbeeld twee zwaarden in plaats van één.

De Prins heeft een ruim arsenaal aan acrobatische bewegingen. Zo kan hij bijvoorbeeld over muren lopen, tussen muren springen en vele combo's maken met zijn wapens. In The Two Thrones kun je met twee versies van de prins spelen: de 'normale' Prince en de 'Dark' Prince. Als je met de Dark Prince speelt krijg je een heel nieuw arsenaal aan vechtbewegingen tot je beschikking, en zelfs een compleet nieuw wapen, de Daggertail: een in stukken opgesplitst zwaard waardoor het meer op een soort zweep lijkt.

Speel nu de complete Prince of Persia collectie op je PlayStation 3 in fonkelend HD met Prince Of Persia HD Trilogy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.