Playstation move heroes - playstation move
Playstation move heroes - playstation move

Playstation move heroes - playstation move

Vanaf:12,00

Zes legendarische helden bundelen hun krachten in een intergalactisch avontuur op de PlayStation 3. Playstation Move Heroes maakt volledig gebruik van de PlayStation Move-controller, terwijl je met je eigen superteam van PlayStation-helden zoals Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly en Bentley uitdagende


EAN
0711719156383
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
PLAYSTATION MOVE HEROES - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zes legendarische helden bundelen hun krachten in een intergalactisch avontuur op de PlayStation 3. Playstation Move Heroes maakt volledig gebruik van de PlayStation Move-controller, terwijl je met je eigen superteam van PlayStation-helden zoals Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly en Bentley uitdagende levels doorloopt!

Nadat een kwade kracht hele stukken uit de werelden van de helden heeft gestolen en een ras vreedzame ruimtewezens tot slaven heeft gemaakt, is de maat vol! Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly, en Bentley bundelen hun krachten om het kwaad een halt toe te roepen!

Verken omgevingen uit Ratchet & Clank, Jak & Daxter en Sly Raccoon in dit avontuur voor de PlayStation Move-bewegingscontroller. Gebruik een arsenaal aan superkrachtige wapens om de mysterieuze en kwaadaardige vijanden te verslaan en gebruik de Move-controller om uitdagende puzzels op te lossen in Playstation Move Heroes!

Speel samen met een vriend in de coöperatieve modus van Playstation Move Heroes! Probeer kwaadaardige vijanden te verslaan, bonussen te verzamelen en het einde van het level te bereiken. Alleen met goed teamwork kan de wereld worden gered!

Alle Playstation-helden komen samen in Playstation Move Heroes!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.