Persona 4: arena
Persona 4: arena

Persona 4: arena

Vanaf:49,99

Een plotselinge dreiging is opgedoken in de vechtgame Persona 4 Arena. Tijdens de Gouden Week verspreidt het gerucht over een mysterieus televisieprogramma; de P-1 Grand Prix. Het is alleen te bekijken als je in een uitstaande televisie kruipt op een regenachtige avond. De show toont vechtpartijen t


EAN
4510772106719
Merk
Pqube
Model
PERSONA 4: ARENA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een plotselinge dreiging is opgedoken in de vechtgame Persona 4 Arena. Tijdens de Gouden Week verspreidt het gerucht over een mysterieus televisieprogramma; de P-1 Grand Prix. Het is alleen te bekijken als je in een uitstaande televisie kruipt op een regenachtige avond. De show toont vechtpartijen tussen middelbare schoolvrienden die elkaar op leven en dood bestrijden.

Als Yu Narukami het gerucht proberen te ontrafelen, zien ze dat hun vriend Teddie het begin van de show aankondigt waarin gMay, de stoerste man van alle mannen, aantreedt. Vervolgens worden de gezichten van zijn opponenten getoond, een voor een.

De leden van het Onderzoeksteam zijn geschokt als ze hun eigen gezichten op de televisie zien met daarbij vreemde bijnamen geschreven. De leden besluiten opnieuw in de televisie te duiken om de zaak uit te pluizen. Wie zit achter de raadselachtige televisieshow?

Meerdere spelers kunnen online tegelijk ten strijde trekken in fantastische scènes met speciale effecten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.