Pdc world championship darts pro tour (playstation move)
Pdc world championship darts pro tour (playstation move)

Pdc world championship darts pro tour (playstation move)

Vanaf:50,46

Breng de passie en competitie van de grootste darttoernooien naar je huiskamer met PDC World Championship Darts: Pro Tour. In deze dartgame kan je het opnemen tegen virtuele darters of je eigen familie en vrienden.Heb jij het in je om Phil Taylor te verslaan met meer dan twee 'negen-darters' in de f


EAN
5060015539679
Merk
Oxygen interactive
Model
PDC WORLD CHAMPIONSHIP DARTS PRO TOUR (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Breng de passie en competitie van de grootste darttoernooien naar je huiskamer met PDC World Championship Darts: Pro Tour. In deze dartgame kan je het opnemen tegen virtuele darters of je eigen familie en vrienden.

Heb jij het in je om Phil Taylor te verslaan met meer dan twee 'negen-darters' in de finale van een kampioenschap? De populariteit van darten, met Stompé en Van Barneveld als de grote Nederlanders, is nog altijd groot. Dankzij hen is darten een leuk avondje uit geworden, en dat kan nu ook midden in je huiskamer.

PDC World Championship Darts: Pro Tour bevat diverse bekende darters, waaronder nieuwelingen in het virtuele darten: Mervyn King en Simon Whitlock. Je krijgt verschillende toernooien voor je kiezen die je moet winnen, en bovendien kan je leuke spelmodi spelen tegen je beste vrienden.

Op deze manier heeft PDC World Championship Darts: Pro Tour van alles in zich om een aangenaam avondje nog leuker te maken!

* dit spel kan gebruik maken van de Playstation Move bewegingsgevoelige controller voor de Playstation 3.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.