One piece: pirate warriors
One piece: pirate warriors

One piece: pirate warriors

Vanaf:59,99

De piraten uit de animatieserie One Piece worden gemixt met de vechters uit de Dynasty Warriors-reeks. One Piece Pirate Warriors is een actiespel dat exclusief voor de Playstation 3 gemaakt is. Duik in de wereld van One Piece Pirate Warriors!One Piece Pirate Warriors is een spannende actiegame waari


EAN
3391891964395
Merk
Namco bandai
Model
ONE PIECE: PIRATE WARRIORS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De piraten uit de animatieserie One Piece worden gemixt met de vechters uit de Dynasty Warriors-reeks. One Piece Pirate Warriors is een actiespel dat exclusief voor de Playstation 3 gemaakt is. Duik in de wereld van One Piece Pirate Warriors!

One Piece Pirate Warriors is een spannende actiegame waarin je met de Straw Hat crew tegen vijandelijke piraten vecht. Luffy en zijn bonte club piraten vechten tegen het kwaad in online en offline co-op missies!

Voel hoe het is om de speciale rubbereigenschappen van Luffy te hebben. Strek je armen uit en kaatst kogels terug met je rubberen lichaam!

Verzamel meer dan 100 karaktermunten in One Piece Pirate Warriors! Wanneer de munten bij elkaar worden gelegd, kun je speciale vaardigheden van verschillende personages ontgrendelen!

Rekruteer je vrienden als bemanningsleden in de uitgebreide co-op modus. Speel als Luffy, Zoro, Sanji, en anderen met een vriend online of offline in spannende coöperatieve missies!

'S Werelds meest populaire anime komt tot leven in One Piece Pirate Warriors!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.