No more heroes: heroes paradise (playstation move)
No more heroes: heroes paradise (playstation move)

No more heroes: heroes paradise (playstation move)

Vanaf:169,00

No More Heroes: Heroes Paradise is een remake van het origineel No More Heroes uit 2008 voor de Nintendo Wii. No More Heroes: Heroes Paradise is speciaal opgewaardeerd met hoge kwaliteit beelden. No More Heroes: Heroes Paradise vertelt het verhaal van de verre van heldhaftige Travis Touchdown, een


EAN
4012927053201
Merk
Konami
Model
NO MORE HEROES: HEROES PARADISE (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
No More Heroes: Heroes Paradise is een remake van het origineel No More Heroes uit 2008 voor de Nintendo Wii. No More Heroes: Heroes Paradise is speciaal opgewaardeerd met hoge kwaliteit beelden.

No More Heroes: Heroes Paradise vertelt het verhaal van de verre van heldhaftige Travis Touchdown, een animefanaat uit de fictieve stad Santa Destroy. Travis krijgt een baantje binnen de criminele onderwereld van de stad, maar hij is een nietsnut. Om enig respect af te dwingen, moet Touchdown tien bloeddorstige moordenaars vermoorden. Hier begint het verhaal van deze game en vanaf dat punt wordt het alleen maar vreemder en vreemder.

Hoewel het omleggen van de huurmoordenaars noodzakelijk is om verder te gaan met het verhaal, biedt de vrije wereld een aantal extra opdrachten. Rijdend op je motor kan je diverse baantjes tegenkomen. Het verdiende geld kan dan weer gebruikt worden om wapens, trainingen, kleding en videobanden te kopen.

Touchdown kan de gehele stad doorlopen, en de spelwereld is doorspekt met absurditeiten. Zo kom je SM-eindbazen tegen, sexy vrouwen die jou met hun benen willen wurgen, en worden er in de game continu verwijzingen gemaakt naar videogames in het algemeen! Dit stijlvolle uiterlijk is er eentje dat je moet kunnen waarderen als je van typische Japanse spellen houdt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.