Nhl 13
Nhl 13

Nhl 13

Vanaf:9,99

De meedogenloze jacht naar de overwinning op het ijs Dankzij de compleet vernieuwde gameplay sluit NHL 13 perfect aan op de snelheid, creativiteit en strategie van de echte NHL-ijshockeycompetitie. De game bevat de grootste innovaties in de franchise van de afgelopen zes jaar, zoals de nieuwe True P


EAN
5030946109425
Merk
Electronic arts
Model
NHL 13

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De meedogenloze jacht naar de overwinning op het ijs


Dankzij de compleet vernieuwde gameplay sluit NHL 13 perfect aan op de snelheid, creativiteit en strategie van de echte NHL-ijshockeycompetitie. De game bevat de grootste innovaties in de franchise van de afgelopen zes jaar, zoals de nieuwe True Performance Skating-functie en EA SPORTS Hockey I.Q. Daarnaast kun je in de vernieuwde NHL 13-speltypen GM Connected en NHL Moments Live contact houden met al je ijshockeyvrienden en de echte ijshockeywereld op de voet volgen. NHL 13 is de ultieme ijshockeygame; ervaar de vernieuwde basisgameplay en de meest uitgebreide verzameling functies ooit in de EA SPORTS NHL-franchise, waaronder ook sociale functies.

Kenmerken:Nieuwe True Performance Skating-functie - True Performance Skating weerspiegelt de explosiviteit, het momentum en de enorme snelheid van het ijshockeyspel in de NHL met meer dan 1000 nieuwe animaties en een levensecht fysica-systeem. Het spel op het ijs is nu nog creatiever geworden en dankzij de nauwkeurige Skill Stick-besturing heb je toegang tot alle hulpmiddelen van een NHL-ijshockeyspeler.
EA SPORTS Hockey I.Q. - Dit AI-systeem is compleet vernieuwd waardoor spelers nu precies weten wat er zich op het ijs afspeelt en sneller en slimmer beslissingen kunnen nemen in levensechte situaties. EA SPORTS Hockey IQ bevat de meest uitgebreide verzameling authentieke ijshockeysystemen en -strategieën die je zelf kunt aanpassen.
Vernieuwde GM Connected - In het populairste speltype van de franchise kun je een van de 30 competitieteams coachen en met of tegen je vrienden spelen.
NHL Moments Live - Herschrijf de geschiedenis of speel de spannendste NHL-momenten na. Speel als Gagner en evenaar zijn historische score van acht punten of beleef de epische terugkeer van Crosby. Gedurende het seizoen worden er allerlei nieuwe momenten toegevoegd, zodat je voortdurend wordt uitgedaagd om te bewijzen dat je de beste speler op het ijs bent.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.