Nfl tour
Nfl tour

Nfl tour

Vanaf:4,95

In NFL Tour ga je met je team op een road show. Dit doe je door in nieuw ontworpen stadions wedstrijden te spelen tegen NFL-teams. Het spel bevat de NFL-licentie waardoor je speelt met in het echt bestaande spelers. Je doel is om alle teams te verslaan en uiteindelijk de top te bereiken. Die top is


EAN
5030930060640
Merk
Electronic arts
Model
NFL TOUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

In NFL Tour ga je met je team op een road show. Dit doe je door in nieuw ontworpen stadions wedstrijden te spelen tegen NFL-teams. Het spel bevat de NFL-licentie waardoor je speelt met in het echt bestaande spelers. Je doel is om alle teams te verslaan en uiteindelijk de top te bereiken. Die top is het verkrijgen van een NFL-contract.

De game kent verschillende modi waaronder Tour en Exhibition. In de eerstgenoemde doorloop je een aantal stadia om uiteindelijk dat felbegeerde contract in handen te krijgen. Bij de laatstgenoemde kun je direct een potje American Football spelen. Overigens moeten spelers voordat de wedstrijd daadwerkelijk begint hun sporters opstellen en strategieen invoeren. Tijdens het spelen zelf kunnen teamleden gebruik maken van tackles en andere speciale bewegingen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.