Neverdead
Neverdead

Neverdead

Vanaf:14,99

Neverdead is een actiegame dat vanuit een derdepersoonsperspectief gespeeld wordt. Het verhaal speelt zich af in een wereld van sierlijke fantasy-invloeden en gruwelijke horror. Als held van het verhaal krijgt de speler een uniek zwaard en een arsenaal aan geweren om je een weg te banen door de vija


EAN
4012927054291
Merk
Konami
Model
NEVERDEAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neverdead is een actiegame dat vanuit een derdepersoonsperspectief gespeeld wordt. Het verhaal speelt zich af in een wereld van sierlijke fantasy-invloeden en gruwelijke horror. Als held van het verhaal krijgt de speler een uniek zwaard en een arsenaal aan geweren om je een weg te banen door de vijanden heen.

De hoofdpersoon is de onsterfelijke held Bryce Boltzmann die samen met zijn partner Arcadia werkt voor een bureau dat demonische vloeken opheft. Als demonen uit het begin der tijden op de hedendaagse aarde verschijnen, moeten spelers Bryce helpen met zijn missie de vijandige insluipers te zoeken en vernietigen.

Een belangrijk onderdeel van Neverdead is dat het hoofdpersonage daadwerkelijk nooit echt dood kan gaan. Wanneer Bryce wordt aangevallen, kunnen al zijn ledematen worden verscheurd maar zal Bryce toch blijven leven. Bryce kan zijn ontbrekende ledematen weer zelf bevestigen, en zelfs als alle ledematen zijn afgehakt kun je als speler het hoofd laten rondrollen, op zoek naar de verloren onderdelen.

Spelers kunnen ook gebruikmaken van hun geamputeerde lichaamsdelen als wapens, het gooien van wapens in groepen monsters, of door het gooien van je hoofd in onbekende gebieden, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe delen van de NeverDead-spelwereld.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.