Neptuna victory
Neptuna victory

Neptuna victory

Vanaf:46,99

Hyperdimension Neptunia Victory biedt een nieuw avontuur in de wereld van Gamindustri. Sinds het tweede spel leven alle CPUs een rustig leven, maar een broeit een nieuw kwaad. Neptune, de CPU van Planetone, wordt naar een andere dimensie gezogen. Deze andere dimensie lijkt op Gamindustri, maar dan i


EAN
0813633012667
Merk
Nis america
Model
NEPTUNA VICTORY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hyperdimension Neptunia Victory biedt een nieuw avontuur in de wereld van Gamindustri. Sinds het tweede spel leven alle CPUs een rustig leven, maar een broeit een nieuw kwaad. Neptune, de CPU van Planetone, wordt naar een andere dimensie gezogen. Deze andere dimensie lijkt op Gamindustri, maar dan in de jaren tachtig!

In deze andere versie van Gamindustri proberen The Seven Sages de wereld over te nemen. Zij willen alle beschermers, de CPUs, kapot maken! Neptune ziet het als een nieuwe missie om deze alternatieve versie van Gamindustri te beschermen en tevens een weg terug naar huis te vinden!

Lopen spelers door een kerker, dan hoef je niet alleen met vijanden te vechten. Ook kan er gezocht worden naar schatten. Gevechten vinden plaats in beurten, waarbij elk personage een gelimiteerd aantal punten te spenderen krijgt. Deze punten kunnen ingezet worden voor aanvallende of verdedigende handelingen die jouw groep personages ten goede komen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.