Nba live 09
Nba live 09

Nba live 09

Vanaf:4,99

NBA Live 09 is de nieuwe telg in de jaarlijkse NBA Live-reeks en kent een reeks grote vernieuwingen ten opzicht van zijn voorganger. De belangrijkste is misschien wel het NBA Live 365-systeem, waarbij de vorm, blessures, transfer en andere kenmerken van spelers up-to-date worden vertaald naar NBA Li


EAN
5030946066476
Merk
Electronic arts
Model
NBA LIVE 09

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
NBA Live 09 is de nieuwe telg in de jaarlijkse NBA Live-reeks en kent een reeks grote vernieuwingen ten opzicht van zijn voorganger. De belangrijkste is misschien wel het NBA Live 365-systeem, waarbij de vorm, blessures, transfer en andere kenmerken van spelers up-to-date worden vertaald naar NBA Live 09. Is een topspeler bijvoorbeeld uit vorm in het echt, dan presteert hij ook minder in het spel. Nieuw is ook NBA Rewind, waarbij wedstrijden die in het echt een dag eerder zijn gespeeld in de NBA, na te spelen zijn met dezelfde condities.

In NBA Live 09 is het mogelijk om wedstrijden met tien spelers online te spelen. Dat betekent dat er twee teams van vijf menselijke spelers het tegen elkaar opnemen. Ook kun je in de Be a Pro-modus de rol van één speler op je nemen om deze een wereldster te maken in de NBA. Je skills kun je daarbij trainen in de NBA Academy, een uitebreid oefencomplex.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.