Nascar the game 2014  ps3
Nascar the game 2014  ps3

Nascar the game 2014 ps3

Vanaf:47,50

Neem deel aan 's werelds meest spannendste races in Nascar '14. Neem het stuur over van je favoriete coureur beleef de complate Nascar ervaring, inclusief oefenlaps, qualifying races en racedag uitdagingen. Dankzij je favoriete Nascar persoonlijkheden en live replays is Nascar '14 de enige echte rac


EAN
4020628894801
Merk
Deep silver
Model
NASCAR THE GAME 2014 PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem deel aan 's werelds meest spannendste races in Nascar '14. Neem het stuur over van je favoriete coureur beleef de complate Nascar ervaring, inclusief oefenlaps, qualifying races en racedag uitdagingen. Dankzij je favoriete Nascar persoonlijkheden en live replays is Nascar '14 de enige echte racegame voor de ware Nascar fas.

- Nascar Highlights - Bepaal zelf de uikomst van de grootste races van dit seizoen. Euthechnyx simuleert de actie waarbij de staat van de auto's, het weer en de track posities exact dezelfde zijn als in de echte races. Het enige verschil ben jij!
- Carrièremodus - Werk je een weg doorheen de rangen in een uitgebreide carrièremodus, compleet met zelf samengestelde wagens, sponsors en R&D.
- Officiële teams & tracks - Race tegen de officiële Nascar teams en racers op je favoriete tracks, van de kenmerkende bochten van Daytona en Sanoma tot de adembenemende snelheid van Talladega.
- Liga's - Breng de competitie naar het volgende niveau en host online liga's met je vrienden, inclusief dynamische statistieken, uitdagingen, rankings en replays.
- Online multiplayer - Maak gebruik van de dynamische, op vaardigheden gebaseerde matchmaking en gemakkelijke dropin/drop out server functionaliteit voor een eerlijke en uitdagende competitie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.