Nascar 14
Nascar 14

Nascar 14

Vanaf:38,99

Let op! Deze versie van Let's Sing 2014 wordt geleverd met een microfoon. Een extra microfoon voor het zingen van duetten is los verkrijgbaar!Let's Sing 2014 is de nieuwste versie van het populaire karaokespel voor de Nintendo Wii. Zing mee met de teksten op het beeldscherm en verdien punten door hi


EAN
4020628894764
Merk
Deep silver
Model
NASCAR 14

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op! Deze versie van Let's Sing 2014 wordt geleverd met een microfoon. Een extra microfoon voor het zingen van duetten is los verkrijgbaar!

Let's Sing 2014 is de nieuwste versie van het populaire karaokespel voor de Nintendo Wii. Zing mee met de teksten op het beeldscherm en verdien punten door hierbij je best te doen. Maar, wees eerlijk, uiteindelijk draait dit soort spellen volledig om het plezier maken met elkaar!

Er is keuze uit 40 tracks, waaronder recente pophits, maar ook tijdloze klassiekers. Met nummers als “Call Me Maybe” van Carly Rae Jepsen, “When I Was Your Man” van Bruno Mars, Lady Gaga's “The Edge Of Glory”, “Troublemaker” van Olly Murs met FloRida, “Take On Me” van A-Ha en “Eternal Flame” van The Bangles, biedt Let's Sing 2014 een ruime keuze aan bekende superhits en heeft voor elke speler wat wils.

Let's Sing 2014 kent niet alleen een aantrekkelijke tracklijst, maar biedt ook verschillende speltypes: spelers kunnen soloversies van alle 40 nummers zingen, of samen met of tegen maximaal drie vrienden zingen in de speltypes duet, wedstrijd en co-op. In tegenstelling tot andere muziekgames beloont Let's Sing 2014 niet alleen spelers die over een geweldige stem beschikken: het geavanceerde scoresysteem beoordeelt spelers op hun dictie, dynamiek, ritme en toonhoogte. Daarmee garandeert de game iedere deelnemer op een eerlijke manier te beoordelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.