Mugen souls
Mugen souls

Mugen souls

Vanaf:14,99

Mugen Souls is een avonturenspel waarbij de speler en de computer om de beurt aan zet zijn. In het spel speel je een godin die controle probeert te krijgen over zeven totaal verschillende werelden. Op elk van deze werelden krijg je een ander gedaante met andere bijbehorende krachten.Jouw naam is Cho


EAN
0813633012155
Merk
Nis
Model
MUGEN SOULS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mugen Souls is een avonturenspel waarbij de speler en de computer om de beurt aan zet zijn. In het spel speel je een godin die controle probeert te krijgen over zeven totaal verschillende werelden. Op elk van deze werelden krijg je een ander gedaante met andere bijbehorende krachten.

Jouw naam is Chou-Chou. Je hebt geen kwaad in je zin, maar wilt - als godin - de zeven kleurrijke werelden uit Mugen Souls naar je eigen hand zetten. Logisch, want je bent een godin. Om dit te bereiken moet je in een gedaante naar de planeten reizen om aldaar de helden en de slechteriken te verslaan. Chou-Chou kent zeven gedaanten met elk bijzondere krachten.

Mugen Souls is vooral een parodie op bestaande rollenspellen. Het neemt zichzelf niet bijzonder serieus. Spelers moeten Master Points verzamelen om hun personage sterker te maken. Met te weinig Master Points halen je aanvallen niets uit. Spelers kunnen aanvallen selecteren via een gemakkelijk op te vragen menu. Een systeem, dat door de makers Blast Off wordt genoemd, maakt het mogelijk extra schade te doen door vijanden tegen een muur aan te smijten. Bovendien kunnen aanvallen gecombineerd worden en kan je nieuwe wapens verzamelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.