Move fitness - playstation move - essentials edition
Move fitness - playstation move - essentials edition

Move fitness - playstation move - essentials edition

Vanaf:9,99

Move Fitness is een dans- en fitnessgame voor de Playstation 3. Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van de Playstation Move. Blijf fit, werk aan je gezondheid en wijs stress de deur met PlayStation Move! Let op: Voor dit spel zijn twee Move-controller vereist!Met Move Fitness stap jij zo een moderne


EAN
0711719215349
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
MOVE FITNESS - PLAYSTATION MOVE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Move Fitness is een dans- en fitnessgame voor de Playstation 3. Bij dit spel wordt gebruik gemaakt van de Playstation Move. Blijf fit, werk aan je gezondheid en wijs stress de deur met PlayStation Move! Let op: Voor dit spel zijn twee Move-controller vereist!

Met Move Fitness stap jij zo een moderne sportschool binnen waar de calorieën spelenderwijs worden verbrand. Een personal trainer staat tot jouw beschikking om je een handje te helpen.

Dankzij de twee Playstation Move-controllers wordt elke beweging geregistreerd. De game biedt actieve, intensieve programma's die afgewisseld kunnen worden met wat lichter werk. Raak doelen, deel stoten uit en perfectioneer je timing en richtvermogen.

Move Fitness biedt diverse oefeningen die geschikt zijn voor jong en oud. Bovendien kunnen spelers online tegen elkaar spelen, want een beetje competitie is natuurlijk nooit weg om dat buikje net wat strakker te krijgen!

Zet je best beentje voor met Move Fitness!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.