Motorstorm pacific rift - essentials edition
Motorstorm pacific rift - essentials edition

Motorstorm pacific rift - essentials edition

Vanaf:14,99

Het wreedste racefestijn ter wereld is terug!Het tweede deel van de succesvolle off road-racer voor PlayStation 3 laat Monument Valley voor wat het is en vertrekt naar een zonnig tropisch eiland waar je door de dichte jungle of zompige moerassen scheurt, hoge toppen beklimt en langs rokende vulkanen


EAN
0711719729259
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
MOTORSTORM PACIFIC RIFT - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het wreedste racefestijn ter wereld is terug!
Het tweede deel van de succesvolle off road-racer voor PlayStation 3 laat Monument Valley voor wat het is en vertrekt naar een zonnig tropisch eiland waar je door de dichte jungle of zompige moerassen scheurt, hoge toppen beklimt en langs rokende vulkanen racet. Laat je niet misleiden door het rustgevende landschap! Het is hier net zo heftig en onvoorspelbaar als de bestuurders die dit eiland onveilig maken. Ze laten geen gelegenheid onbenut je te rammen, verbranden of te verzuipen!

Naast een nog gevaarlijkere omgeving, krijg je ook te maken met tegenstanders die slimmer en agressiever zijn dankzij de verbeterde kunstmatige intelligentie. Rij zestien parkoersen en alle mogelijke routes aan gort met de oorspronkelijke voertuigen uit het eerste deel van de MotorStorm-serie. Laat de modder opspatten met ATV's, rallywagens, buggy's, motoren, racetrucks, mudpluggers of big rigs. Heb je niet genoeg aan dit arsenaal aan racemonsters? Ram, knal of vermorzel elk voertuig op je weg met nieuwe monstertrucks.

Het speltype Multiplayer is zo mogelijk nog intenser. Maak elkaar online het raceleven zuur met maximaal zestien coureurs of scheur met z'n vieren via een gedeeld scherm vol gas naar de eindstreep. Op het PlayStation Network vind je overzichtelijke ranglijsten en klassementen.

MotorStorm is bruut, gevaarlijk en meedogenloos, maar ook onvoorspelbaar. Het is meer dan een spel, het is een levensstijl. Het racefestijn gaat dit najaar van start en is heftiger dan ooit.

- Een spiksplinternieuwe, prachtig vormgegeven racelocatie op een tropisch eiland
- Dynamische events en onvoorspelbare, brute off road-raceomstandigheden maken van elke ronde een unieke ervaring
- Race online in wedstrijdverband tegen maximaal zestien coureurs of race met vier spelers via een gedeeld scherm

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.