Mortal kombat - komplete edition
Mortal kombat - komplete edition

Mortal kombat - komplete edition

Vanaf:29,99

De koning van de vechtgames is hier. Finish him!Na de wedergeboorte van Mortal Kombat in 2011, biedt Mortal Kombat - Komplete Edition de originele, door critici bejubelde game met alle eerder uitgebrachte downoadable content (DLC) in deze 'Game of The Year' collectie:De DLC bevat favoriete krijgers


EAN
5051888090121
Merk
Warner bros. interactive
Model
MORTAL KOMBAT - KOMPLETE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De koning van de vechtgames is hier. Finish him!Na de wedergeboorte van Mortal Kombat in 2011, biedt Mortal Kombat - Komplete Edition de originele, door critici bejubelde game met alle eerder uitgebrachte downoadable content (DLC) in deze 'Game of The Year' collectie:

  • De DLC bevat favoriete krijgers van fans als Skarle, Kenshi, Rain en de beruchte droom stalker Freddy Krueger.

  • De game biedt ook 15 klassieke skins en drie klassieke Fatalities van Scorpion, Sub-Zero en Reptile.


Verhaallijn:

Na eeuwenlang geknokt te hebben voor de poorten van de hel en op de meest bizarre plekken ter aarde is het gevecht tussen keizer Shao Kahn en Raiden met zijn strijders eindelijk voorbij. Kahn komt als overwinnaar uit de strijd. Op het punt om vernietigd te worden, waagt Raiden nog een wanhopige poging om Earthrealm te redden uit handen van de Netherrealm. Om Kahn te pakken moet Raiden hem pakken waar hij het zwakst is... in het verleden!

Game features:

Naast het toevoegen van nieuwe gameplay functies, waaronder Co-op arcade modus, Challenge Tower en King of the Hill modi, biedt de game ook een uitgebreidere verhaalmodus en nostalgische arcade gevechten online en offline. Mortal Kombat - Komplete Edition brengt de veelgeprezen content samen voor de ultieme ervaring.

Mortal Kombat bevat het meest geavanceerde vechtsysteem binnen de serie ooit. Niet alleen maken meerdere Fatalities per personage een comeback, ook reageren en bewegen de vechters realistischer en sneller dan ooit tevoren. Grafische details worden gepresenteerd met de meest geavanceerde grafische engine in de MK historie.

De vechters lopen zichtbaar schade op en een nieuwe super meter kan tot drie niveaus worden geladen. Vervolgens kan de aanvaller een super X-Ray combo uitvoeren waarbij botten breken en organen scheuren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.