Metal gear solid: the legacy collection
Metal gear solid: the legacy collection

Metal gear solid: the legacy collection

Vanaf:124,17

Metal Gear Solid: The Legacy Collection is een pakket met daarin alle spellen binnen de Metal Gear Solid-reeks die echte fans gespeeld moeten hebben! De collectie bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (met daarin de originele MSX-versies van Metal Gea


EAN
4012927055960
Merk
Konami
Model
METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Metal Gear Solid: The Legacy Collection is een pakket met daarin alle spellen binnen de Metal Gear Solid-reeks die echte fans gespeeld moeten hebben! De collectie bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (met daarin de originele MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2), Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: Special Missions en Metal Gear Solid 4: Trophy Edition.

Binnen de Metal Gear-reeks staat sluipen centraal. In de schoenen van supersoldaat Solid Snake is het de taak van de speler om een einde te maken aan allerlei conflicten en hierbij een wereldoorlog te voorkomen.

Naast de hele reeks aan spellen die verpakt zitten in de Metal Gear Solid: The Legacy Collection wordt het pakket ook voorzien van een boek. In dit boek, met een harde kaft, staan allerlei ontwerpen van ontwikkelaars en de bedenker van de serie Hideo Kojima.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.