Medieval moves - essentials edition
Medieval moves - essentials edition

Medieval moves - essentials edition

Vanaf:9,99

Medieval Moves: Deadmund's Quest is de nieuwste game van de makers van de succesvolle Move-titel Sport Champions. De actiegame met een fantasysetting geeft je de mogelijkheid om met behulp van de Playstation Move in een Middeleeuws avontuur te stappen waarin zwaardvechten en boogschieten centraal st


EAN
0711719166894
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
MEDIEVAL MOVES - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Medieval Moves: Deadmund's Quest is de nieuwste game van de makers van de succesvolle Move-titel Sport Champions. De actiegame met een fantasysetting geeft je de mogelijkheid om met behulp van de Playstation Move in een Middeleeuws avontuur te stappen waarin zwaardvechten en boogschieten centraal staat!

Medieval Moves: Deadmund's Quest is een heerlijke actiegame waarin je vijanden op klassieke wijze moet verslaan. Ga terug in de tijd en verander je Playstation Move in een zwaard, pijl en boog of werpsterren. Je bewegingen worden een op een overgezet in de Medieval Moves: Deadmund's Quest waardoor de actie naar een nieuw niveau wordt getild.

Naast een verhaalmodus bevat Medieval Moves: Deadmund's Quest een multiplayer modus waarin je tegen vrienden kunt strijden. Ga online of offline het gevecht aan en kijk wie als de beste zwaardvechter uit de strijd komt!

Beleef een heerlijke actiegame voor de Playstation Move met Medieval Moves: Deadmund's Quest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.