Madden nfl 13
Madden nfl 13

Madden nfl 13

Vanaf:9,99

De kern van de gameplay van Madden NFL 13 is compleet vernieuwd en de game beschikt over prachtige HD-graphics, en nieuwe uitgebreide carrièrespeltypen. In het gloednieuwe speltype Connected Careers kun je zelf een carrière als speler of manager beginnen of de carrière van een legende naspelen.He


EAN
5030930107680
Merk
Electronic arts
Model
MADDEN NFL 13

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De kern van de gameplay van Madden NFL 13 is compleet vernieuwd en de game beschikt over prachtige HD-graphics, en nieuwe uitgebreide carrièrespeltypen. In het gloednieuwe speltype Connected Careers kun je zelf een carrière als speler of manager beginnen of de carrière van een legende naspelen.

Het nieuwe commentaarteam van CBS, bestaande uit Jim Nantz en Phil Simms, geeft commentaar vanuit de 3D-commentaarbox en zorgt ervoor dat elke wedstrijd klinkt als een echte tv-uitzending.

Nog nooit eerder beukten spelers zo realistisch op elkaar in. Geen enkele botsing is hetzelfde. Spelers worden continu geanalyseerd op hun snelheid, kracht, balans en dat alles heeft invloed op het verloop van een botsing of een schijnbeweging. Wanneer gamers in Madden NFL 13 hun carrièrefunctie opstarten, wordt hun carrière gesynchroniseerd met die van duizenden andere gamers. Dit zorgt voor een uniek verhaal met sociale integratie.

Niet alleen is het spel technologischer geworden, ook ziet het er gewoon weer beter uit. Speciale HDR- en multi-vector belichting zorgen voor realistsche schaduwen. Tijdens een wedstrijd trekt de zon over het stadion en verandert het licht. En natuurlijk zijn alle spelers in hun nieuwste outfit gestoken met alle bekende sportmerken.

De manier waarop spelers de bal passen, is flink onderhanden genomen. De rust en de kracht van een speler hebben nu nog meer invloed op de bal. Bovendien zorgt de kunstmatige intelligentie ervoor dat spelers beter vrijlopen, dat quarterback beter de lijn belopen en dat een poging een bal uit de lucht te vangen spectaculairder is dan ooit tevoren. Verdedigers zijn bovendien slimmer geworden. Ze verraden hun plannen niet meer, waardoor de aanvaller wellicht op het laatste moment zijn aanvalstactiek moet bijstellen!

Ben jij mans genoeg voor de NFL?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.