Madden nfl 12
Madden nfl 12

Madden nfl 12

Vanaf:5,99

Madden NFL 12 zet de rijke traditie van de historische Madden-serie door. Dit jaar worden fans nog dichter bij de echte American Football-ervaring gebruikt. Niet alleen dankzij de echte spelers, de 32 teams en stadions, maar ook door nieuwe gametechnieken.Spelers krijgen in Madden NFL 12 meer contro


EAN
5030930102890
Merk
Electronic arts
Model
MADDEN NFL 12

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Madden NFL 12 zet de rijke traditie van de historische Madden-serie door. Dit jaar worden fans nog dichter bij de echte American Football-ervaring gebruikt. Niet alleen dankzij de echte spelers, de 32 teams en stadions, maar ook door nieuwe gametechnieken.

Spelers krijgen in Madden NFL 12 meer controle over hun personages dankzij een nieuw botsingsmechanisme. Elk lichaamscontact wordt nu berekend, waardoor flinke tackles op realistische wijze blessures kunnen veroorzaken maar ook kunnen zorgen voor mooie botsingen. Het spel bevat honderd nieuwe tackle-animaties en maakt het zelfs mogelijk om een serie tackles achter elkaar op realistische wijze uit te beelden.

Spelers kunnen dit jaar voor het eerst hun eigen aanvallen of verdediging planning hanteren. Het Playbook kan nu zelf gemaakt worden. Ter inspiratie bevat Madden NFL 12 meer dan vierhonderd aanvallende en verdedigende plays uit meer dan 75 officiële Playbooks.

Daarnaast is het uiterlijk van het spel op de schop genomen. Zo zijn de cameraperspectieven nog meer aangepast op het aanzicht dat je kent van de televisie. Daarnaast zijn alle costuums, cheerleaders, helmen en zelfs het gras onder handen genomen.

Verschillende spelfuncties liggen voor je klaar. In de Franchise-modus is het mogelijk een eigen sterrenteam op te zetten, terwijl de Superstar-functie jou het leven laat leiden van een bepaalde ster, jij! Afhankelijk van jouw prestaties en die van je team stijgt het zelfvertrouwen en dat zie je terug in bijvoorbeeld het doorzettingsvermogen van je spelers. Voor het eerst zit Ultimate Team ingebouwd, waardoor spelers hun eigen team extra krachten kunnen geven door virtuele speelkaarten in te zetten.

Madden NFL 12 biedt alles wat de echte American Football-fan nodig heeft!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.