Lost planet exteme conditions playstation 3
Lost planet exteme conditions playstation 3

Lost planet exteme conditions playstation 3

Vanaf:14,99

Het bekroonde Lost Planet: Extreme Condition komt naar de PS3 en is groter en beter dan ooit dankzij nieuwe spelonderdelen. Het spel speelt zich af in een onafzienbaar sneeuwlandschap waarin je het opneemt tegen mensen buitenaardse wezens en het weer. Zowel het multiplayer- als het sologedeelte is


EAN
5055060925188
Merk
Capcom
Model
LOST PLANET EXTEME CONDITIONS PLAYSTATION 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het bekroonde Lost Planet: Extreme Condition komt naar de PS3 en is groter en beter dan ooit dankzij nieuwe spelonderdelen.

Het spel speelt zich af in een onafzienbaar sneeuwlandschap waarin je het opneemt tegen mensen buitenaardse wezens en het weer. Zowel het multiplayer- als het sologedeelte is uitgebreid met nieuwe speelbare personages en daarnaast zijn er acht nieuwe multiplayerkaarten.

Daarbij beschik je over hypermoderne wapens zoals een aanvalsgeweer granaten en plasmawapens. Bovendien ben je uitgerust met de meest ingenieuze snufjes zoals een grijphaak waarmee je snel aan de vijand ontsnapt en nieuwe gebieden bereikt. Je kunt zelfs raketwerpers lasergeweren en gatling guns van de Vital Suits slopen.

Vital Suits zijn speciaal ontworpen om extreme omstandigheden te doorstaan en te vechten tegen de Akrid. Een Vital Suit vormt een uiterst dodelijk wapen tegen de clans van sneeuwpiraten die je online tegenkomt en natuurlijk tegen de Akrid.

Deze wezens zijn de oorspronkelijke bewoners van de planeet en leven van warmte-energie. Hun zwakke plekken kun je herkennen aan de energievlekken op hun pantser. Sommige exemplaren zijn gigantisch sommige jagen in troepen en allemaal voelen ze je warmte-energie. Ze willen maar één ding: de energie uit je dode lichaam zuigen.

Ga op zoek naar verborgen wapens klim in Vital Suits en zoek met behulp van de grijphaak de beste plekken om je sluipschuttersgeweer te gebruiken. Er zijn vele online mogelijkheden dankzij vier multiplayerspeltypen waaronder team- en solo-deathmatch.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.