Little big planet karting - essentials edition
Little big planet karting - essentials edition

Little big planet karting - essentials edition

Vanaf:18,00

Sackboy en Sackgirl geven het startschot voor een nieuw kartavontuur. - Spelen (Race): race door een constant veranderende wereld van content in de speltypen verhaal, gevecht, gedeeld scherm of onlinemultiplayer. - Maken (Create): geef je fantasie ruim baan om je eigen parcours te bouwen, je karts


EAN
0711719240976
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
LITTLE BIG PLANET KARTING - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sackboy en Sackgirl geven het startschot voor een nieuw kartavontuur.- Spelen (Race): race door een constant veranderende wereld van content in de speltypen verhaal, gevecht, gedeeld scherm of onlinemultiplayer.

- Maken (Create): geef je fantasie ruim baan om je eigen parcours te bouwen, je karts aan te passen en unieke power-ups en wapens te maken.

- Delen (Share): race nooit twee keer op hetzelfde parcours dankzij de miljoenen creaties van de LittleBigPlanet-community.Let op - De online functionaliteit van deze game is met het offline halen van de betreffende servers komen te vervallen (eventuele bijgeleverde codes zijn hiermee ook onbruikbaar). Uiteraard kan de game wel gewoon offline gespeeld worden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.