Little big planet - game of the year edition
Little big planet - game of the year edition

Little big planet - game of the year edition

Vanaf:59,95

'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' is de ultieme versie van 'LittleBigPlanet' aangevuld met meer kostuums en levels. Je krijgt dus een figuurlijke 'sack' vol met bonusmateriaal.In 'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' speel jij met een leuke Sackboy. Dat is een schattige kereltje, o


EAN
0711719129462
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
LITTLE BIG PLANET - GAME OF THE YEAR EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' is de ultieme versie van 'LittleBigPlanet' aangevuld met meer kostuums en levels. Je krijgt dus een figuurlijke 'sack' vol met bonusmateriaal.

In 'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' speel jij met een leuke Sackboy. Dat is een schattige kereltje, of eigenlijk een lappenpopje. Met dit popje ga jij op avontuur en moet je rennen, springen, en slingeren door de ingenieuze werelden. Nu is het niet noodzakelijk om 'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' in je eentje te spelen, want het avontuur van de Sackboys kan ook met je vrienden gespeeld worden. Samen thuis op de bank of via het internet met maximaal vier personen in totaal.

Je zult elkaar af en toe moeten helpen in 'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition', want alleen dan kan je de meest geheime plekken bereiken en speel je alle nieuwe kledingstukken vrij. Kledingstukken zijn belangrijk, niet omdat ze een nut hebben, maar omdat jouw Sackboy er natuurlijk wel leuk en hip uit moet zien.

Als gamer ben je in 'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' vrij om alles aan te passen wat jij wilt. Je kunt je Sackboy pimpelpaars met een goud randje maken, een grote zonnebril opdoen en een ruimtepak geven. Het maakt niet uit. En mocht je geen zin hebben in het standaard avontuur, dan kan je altijd nog zelf een level maken, of een van de duizenden levels gemaakt door andere gamers gratis downloaden.

'LittleBigPlanet - Game Of The Year Edition' is het ultieme avontuur dat nog eens gezellig is ook!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.