King of fighters xiii
King of fighters xiii

King of fighters xiii

Vanaf:169,99

The King of Fighters XIII is een vechtspel. De game liet spelers in Japan eerder al vechten op arcadekasten, maar op de spelcomputer is King of Fighter XIII nog uitgebreider. Nieuwe arena's om in te vechten, twee nieuwe vechters en een online spelfunctie om tegen anders spelers te spelen, maken van


EAN
5060102952855
Merk
Rising star games
Model
KING OF FIGHTERS XIII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The King of Fighters XIII is een vechtspel. De game liet spelers in Japan eerder al vechten op arcadekasten, maar op de spelcomputer is King of Fighter XIII nog uitgebreider. Nieuwe arena's om in te vechten, twee nieuwe vechters en een online spelfunctie om tegen anders spelers te spelen, maken van de dertiende KoF een must voor elke liefhebber van vechtspellen!

Na een grote machtsstrijd om zwaarden en andere heilige wapens is de rust wedergekeerd. Jaren zijn voorbij gegaan. Er is een angst dat het volgende King of Fighter-toernooi nooit zal plaatsvinden, maar die angst is natuurlijk ongegrond. Vechters wereldwijd krijgen nieuwe uitnodigingen voor een nieuw KoF-toernooi, ondertekend door R.

Spelers kunnen in deze dertiende vechtgame uit de serie spelen met 28 personages. Varierend van de stoere broers Andy en Terry Bogard tot aan de schattige Athena Asamiya. Met het gekozen personage kunnen spelers het online of thuis op de bank tegen elkaar opnemen. Zijn er geen vrienden in de buurt dan kan het verhaal van de game worden doorlopen met het spannende KoF-toernooi of kunnen spelers proberen een vijand zo snel mogelijk neer te halen.

Ben jij de nieuwe winnaar van de King of Fighters XIII?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.