Kane  lynch 2: dog days - limited edition
Kane  lynch 2: dog days - limited edition

Kane lynch 2: dog days - limited edition

Vanaf:39,99

Inhoud van deze gelimiteerde editie van Kane & Lynch 2: Dog Days Deze limited edition bevat een exclusief Radio Tower multiplayer level, zeven exclusieve wapens en acht exclusieve maskers voor gebruik in de game. Rauwe actie 'Kane & Lynch 2: Dog Days' is een rauwe en brute actiegame en biedt een in


EAN
5021290042087
Merk
Bigben interactive
Model
KANE LYNCH 2: DOG DAYS - LIMITED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud van deze gelimiteerde editie van Kane & Lynch 2: Dog Days


Deze limited edition bevat een exclusief Radio Tower multiplayer level, zeven exclusieve wapens en acht exclusieve maskers voor gebruik in de game.

Rauwe actie


'Kane & Lynch 2: Dog Days' is een rauwe en brute actiegame en biedt een intens verhaal waarin twee gestoorde criminelen huishouden in de onderwereld van Sjanghai. 'Kane & Lynch 2: Dog Days' is geïnspireerd door documentairemakers en het tijdperk van Youtube en Facebook. Elke aspect van deze game biedt een fris perspectief op woorden als 'intensiteit' en 'realisme' in videogames.

Psychopaten


Kane en Lynch sporen niet helemaal, al is de een nog net iets normaler dan de ander. Lynch is een roekeloze psychopaat, terwijl Lynch een alles berekenende moordenaar is. Samen moeten deze twee criminelen overleven. Het tweetal moet proberen heelhuids uit Sjanghai weg te komen, maar de gehele onderwereld zit achter hen aan. Kane en Lynch kunnen niemand vertrouwen, zeker elkaar niet. Maar ondertussen is 'elkaar' alles wat ze hebben. Zeker niet wanneer Lynch gek dreigt te worden en Kane niet langer de nuchterheid zelve meer is.

Online met Kane en Lynch


'Kane & Lynch: Dog Days 2' beschikt over een singleplayer-avontuur, en diverse online-mogelijkheden. De spelmodus 'Fragile Alliance' keert terug dankzij het succes van deze spelmodus in het eerste deel, en daarnaast wordt de online ervaring uitgebreid met 'Undercover Cop', 'Cops & Robbers' en een Arcade-modus. Welke spelmodus er ook gespeeld wordt, alles draait om hebzucht, verraad en zeker ook wraak!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.