John dalys prostroke golf (playstation move)
John dalys prostroke golf (playstation move)

John dalys prostroke golf (playstation move)

Vanaf:9,99

John Daly's Prostroke Golf is dankzij ondersteuning van de PlayStation Move ongekend realistisch zonder te moeilijk te worden. Grijp je golfclub stevig vast en mep erop los in John Daly's ProStroke Golf!Critici zijn laaiend enthousiast over de unieke ProStroke-besturing. Hiermee kun je heel precies


EAN
5060015539457
Merk
Koch media benelux
Model
JOHN DALYS PROSTROKE GOLF (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
John Daly's Prostroke Golf is dankzij ondersteuning van de PlayStation Move ongekend realistisch zonder te moeilijk te worden. Grijp je golfclub stevig vast en mep erop los in John Daly's ProStroke Golf!

Critici zijn laaiend enthousiast over de unieke ProStroke-besturing. Hiermee kun je heel precies en heel realistisch je slagen uitvoeren. Met behulp van de PlayStation Move-controller kun je in John Daly's Prostroke Golf zelfs met een subtiele polsbeweging effect geven aan een bal!

Sam Torrance en Peter Kessler doen verslag op 12 gevarieerde en uitdagende golfbanen in John Daly's Prostroke Golf. Dankzij de interactieve toeschouwers waan je je op een echt golftoernooi.


In het speltype Challenge krijg je talloze golfuitdagingen voor je kiezen die stuk voor stuk worden gepresenteerd door niemand minder dan John Daly. Probeer de kunst van het putten, approachen en de wereldberoemde Long John-drive onder de knie te krijgen in John Daly's Prostroke Golf!

Golfen is nog nooit zo realistisch geweest als in John Daly's Prostroke Golf!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.