Jak  daxter - complete collection
Jak  daxter - complete collection

Jak daxter - complete collection

Vanaf:38,00

Jak & Daxter Trilogy biedt drie spellen uit de avonturenreeks Jak & Daxter. Deze spellen verscheen enkele jaren geleden voor de Playstation 2, maar zijn gepimpt. Voor het eerste zijn de avonturen van Jak & Daxter in de hoge beeldkwaliteit voor HD-televisies te spelen. Dat niet alleen, bovendien zijn


EAN
0711719210122
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
JAK DAXTER - COMPLETE COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jak & Daxter Trilogy biedt drie spellen uit de avonturenreeks Jak & Daxter. Deze spellen verscheen enkele jaren geleden voor de Playstation 2, maar zijn gepimpt. Voor het eerste zijn de avonturen van Jak & Daxter in de hoge beeldkwaliteit voor HD-televisies te spelen. Dat niet alleen, bovendien zijn de spellen allemaal in stereoscopisch 3D.

De trilogie bevat de spellen Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade en Jak 3. Al deze spellen zijn op een disc geplaatst. Niet alleen zijn de drie spellen grafisch onder handen genomen, maar ook zijn tropgy's toegevoegd voor de gamers met verzameldrang. De 3D-functie is optioneel.

Jak & Daxter: The Precursor Legacy stamt uit 2001. In dit avontuur gaat het tweetal op zoek naar het geheim achter de krachten van Dark Eco. Er moeten gevochten worden tegen Lurkers, puzzels moeten opgelost worden en duistere jungles en gevaarlijke tempels liggen voor je klaar om te doorkruisen!

Met Jak 2: Renegade is de actie niet veel anders. Althans, ze hebben een tijdreis gemaakt en moeten nu op avontuur om de weg terug te vinden. Uiteraard stuiten ze op allerlei problemen met de inheemse bevolking. Gelukkig heb je Dark Eco-technologie tot je beschikking waardoor je als Dark Jak nog veel krachtiger bent tegen al die vijanden.

De trilogie wordt afgesloten met Jak 3. In deze game is het zijn taak, die die van zijn trouwe kompaan Daxter, om vrede te bewerkstelligen in de stad Haven City. The Wasteland is echter een gebied waar mensen niet echt te vertrouwen zijn. Om succes te behalen moet Jak racen, op avontuur gaan, springen en klauteren, puzzels oplossen en natuurlijk vechten met vijanden. Genoeg te doen dus!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.