Iron sky invasion  ps3
Iron sky invasion  ps3

Iron sky invasion ps3

Vanaf:44,12

Het ware spektakel kan nu echt beginnen met Iron Sky: Invasion, de officiële videogame van de film Iron Sky. Deze game zet je als speler in de cockpit van een geavanceerd starfighter. Hiermee dien je de aarde te beschermen tegen de binnenvallende nazi vloot uit de ruimte. De game combineert de zwar


EAN
4250230270803
Merk
Topware interactive
Model
IRON SKY INVASION PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het ware spektakel kan nu echt beginnen met Iron Sky: Invasion, de officiële videogame van de film Iron Sky. Deze game zet je als speler in de cockpit van een geavanceerd starfighter. Hiermee dien je de aarde te beschermen tegen de binnenvallende nazi vloot uit de ruimte. De game combineert de zwarte humor van de film en de technische expertise van de makers van de succesvolle games uit de Earth franchise en rollenspellen als Two Worlds.

In de nabije toekomst zal de mensheid worden geconfronteerd met de grootste bedreiging uit de geschiedenis: een binnenvallende horde van nazi's herboren in de diepten van de ruimte! Een armada aan Vierde Rijk schepen, gebouwd in een geheime basis op de maan, daalt neer op de aarde om terreur en vernieling te veroorzaken.

Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Een formatie van top piloten staat op om moeder aarde te verdedigen en het vaderland te behoeden voor dit duivelse regime. Een eenzame piloot, getraind om verschillende prototypes van vliegtuigen te besturen, weet dat hij de enige is die de aarde kan redden van de ondergang. Samen met zijn gevechtsbroeders zal hij er voor moeten zorgen dat de mensheid eens en voor altijd verlost is van het nazisme.

Bescherm de aarde tegen vijandelijke aanvallen en schiet de hordes nazi schepen de vergetelheid in. Maak je op voor de ultieme laatste confrontatie wanneer het Vierde Rijk haar geheime wapen tevoorschijn haalt. Wees dwaas of dapper genoeg om de strijdbijl op te rapen en jouw planeet te beschermen van een tiranniek bewind. Ga voor het ultieme heldendom en zorg dat jouw naam de geschiedenisboeken haalt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.