Inversion
Inversion

Inversion

Vanaf:9,99

Maak je klaar voor de bizarre wereld van Inversion! In deze game verandert onder in boven, wordt links rechts en lijken de regels van de natuurwetenschap niet te bestaan!Inversion is een derde persoons coöperatieve actiegame waarin keiharde schietactie met een unieke kijk op zwaartekracht wordt gec


EAN
3391891958738
Merk
Namco bandai
Model
INVERSION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak je klaar voor de bizarre wereld van Inversion! In deze game verandert onder in boven, wordt links rechts en lijken de regels van de natuurwetenschap niet te bestaan!

Inversion is een derde persoons coöperatieve actiegame waarin keiharde schietactie met een unieke kijk op zwaartekracht wordt gecombineerd. Met het Grappler-wapen kun je de zwaartekracht beïnvloeden. Zo kun je gemakkelijk auto's verplaatsen of vijanden optillen die verscholen zitten. De Grappler is in Inversion ook een belangrijk element in puzzels waar je objecten uit de omgeving moet verplaatsen om zo verder te komen!

Het verhaal van Inversion neemt je mee naar de nabije toekomst, waar onze vredige planeet overrompelt wordt door een onbekende vijand. Deze vijand is tot de tanden bewapend met futuristische zwaartekrachtwapens en zo overmeesteren ze de meeste steden zonder enig probleem!

Begin een reis door een verwoeste en door de zwaartekracht gedesoriënteerde stad in Inversion!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.