Ico + shadow of the colossus - classic collection
Ico + shadow of the colossus - classic collection

Ico + shadow of the colossus - classic collection

Vanaf:28,00

Ico & Shadow of the Colossus Collection is een remake van de Playstation 2-klassiekers Ico en Shadow of the Colossus. Beide spellen van Team Ico zijn voorzien van een hogere beeldkwaliteit en zien er nu schitterend uit op HD-televisies. Beiden spelen zijn zelfs in 3D te spelen! Bovendien is het gelu


EAN
0711719135791
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
ICO + SHADOW OF THE COLOSSUS - CLASSIC COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ico & Shadow of the Colossus Collection is een remake van de Playstation 2-klassiekers Ico en Shadow of the Colossus. Beide spellen van Team Ico zijn voorzien van een hogere beeldkwaliteit en zien er nu schitterend uit op HD-televisies. Beiden spelen zijn zelfs in 3D te spelen! Bovendien is het geluid onder handen genomen voor een nog betere spelervaring.

In Ico is het jouw taak een jong meisje bij de hand te nemen. Het spel draait niet om vechten, maar om sfeer en avontuur. Het meisje is weerloos zonder jouw hulp. Jij moet haar helpen uit het kasteel te ontsnappen.

Shadow of the Colossus is een ander spel. De prinses ligt op sterven en jij moet, als held van het verhaal, binnen een verlaten wereld enkele gigantische reuzen doden. Het beklimmen van deze reuzen is een puzzel op zich en uiteindelijk moet je jouw zwaard in de reus prikken om hem te doden.

Shadow of the Colossus en Ico worden gezien als de grote klassiekers van de Playstation 2, en nu zijn ze ook op de Playstation 3 te spelen in een nog mooiere kwaliteit!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.