Hyperdimension neptunia mk-ii
Hyperdimension neptunia mk-ii

Hyperdimension neptunia mk-ii

Vanaf:19,99

Hyperdimension Neptunia MK2 is het vervolg op het rollenspel Hyperdimension Neptunia. Het is een spel met een Japans tintje en een ronduit bizar verhaal. Je neemt de rol aan van een jonge godin met de naam Neptunus. Ze is de personificatie van legale games en moet vechten tegen een kwade godin die p


EAN
0813633011592
Merk
Nis
Model
HYPERDIMENSION NEPTUNIA MK-II

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hyperdimension Neptunia MK2 is het vervolg op het rollenspel Hyperdimension Neptunia. Het is een spel met een Japans tintje en een ronduit bizar verhaal. Je neemt de rol aan van een jonge godin met de naam Neptunus. Ze is de personificatie van legale games en moet vechten tegen een kwade godin die piraterij en illegaal kopiëren voorstelt. Kun jij de wereld van illegale games verlossen?

In dit nieuwe verhaal kom je nieuwe personages tegen, maar ook bekenden uit het eerste deel. In Hyperdimension Neptunia MK2 zijn verschillende aanpassingen doorgevoerd. Zo is het niet langer mogelijk op willekeurige momenten vanuit het niets vijanden tegen te komen. Ook de tussenfilmpjes zijn onderhanden genomen. Nu zijn alle filmpjes tweedimensionaal als een echte ouderwetse tekenfilm.

Lopen spelers door een kerker, dan hoef je niet alleen met vijanden te vechten. Ook kan er gezocht worden naar schatten. Gevechten vinden plaats in beurten, waarbij elk personage een gelimiteerd aantal punten te spenderen krijgt. Deze punten kunnen ingezet worden voor aanvallende of verdedigende handelingen die jouw groep personages ten goede komen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.