Heavy fire  shattered spear
Heavy fire  shattered spear

Heavy fire shattered spear

Vanaf:49,99

In het oorlogsspel Heavy Fire: Shattered Spear ben jij een elitesoldaat in dienst van het Amerikaanse leger. In het onherbergzame land met extreme klimatologische omstandigheden word jij op missie gestuurd om de vijandelijke terroristen uit te schakelen. Deze game speelt zich af in Iran en Afghanist


EAN
5016488126359
Merk
Onbekend
Model
HEAVY FIRE SHATTERED SPEAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het oorlogsspel Heavy Fire: Shattered Spear ben jij een elitesoldaat in dienst van het Amerikaanse leger. In het onherbergzame land met extreme klimatologische omstandigheden word jij op missie gestuurd om de vijandelijke terroristen uit te schakelen. Deze game speelt zich af in Iran en Afghanistan.

Tijdens je avontuur krijg je onder meer te maken met helikopters die jou bij kunnen staan tijdens je gevechten. Bovendien passeren tanks, schepen en de machtige AC-130 de revu. Heavy Fire is een oorlogsspel van de bovenste plank als het gaat om kanonnen. Daarnaast zitten er sluipgeweren, machinegeweren en granaten in het spel om de vijanden een lesje te leren.

Je krijgt te maken met tientallen verschillende missies en beschikt over een continu actueel beeld van je ranglijst. Immers, jij wilt de beste worden. Heavy Fire: Shattered Spear haalt de supersoldaat in je naar boven. Je kunt tot maximaal drie extra spelers uitnodigen jou bij te staan in de heilige strijd tegen de slechteriken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.